پول خرج کردن از پول درآوردن خیلی ساده تر است. پول با سختی بدست می آید اما خیلی ساده خرج می شود.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران،‌گاهی اوقات استفاده از پول و مصرف کردن آن از حد معمول فراتر می رود و به اصطلاح نوعی ولخرجی کردن و هدر دادن پول محسوب می شود.

هزینه های روزمره و تهیه مایحتاج زندگی جزء ضروریات هستند خرید کالاهایی هم که برای تزئین و زیبایی فضای منزل انجام می دهیم نیز هر چند وقت یکبار باعث ایجاد تنوع می شود.

اما خریدهای بی مورد و همیشگی کالاهای غیر ضروری که از آنها استفاده هم نمی کنیم و صرفا به دلیل علاقه ما به خرید و یا زرق و برق این کالاها است به نوعی باعث هدر دادن پول می شود چون این هزینه های می توانند پس انداز شوند و برای خریدهایی بزرگتر مورد استفاده قرار بگیرد.
 
برنامه ریزی صحیح برای مدیریت مالی در زندگی به ما کمک میکند تا از خریدهای بی مورد و ولخرجی کردن جلوگیری کنیم.

برنامه ریزی که در آن کالاهای مورد نیاز ما یادداشت شوند و هزینه هایی که بابت خرید آنها می پردازیم را نیز یادداشت کنیم.

حتی خریدهای غیر ضروری هم میتوانند به لیست خرید ما اضافه شوند تا میزان پولی که بابت آنها پرداخت کردیم را محاسبه کنیم و در انتها متوجه می شویم که این میزان پول می تواند پس انداز شود و یا برای کالاهای ضروری تر و مورد استفاده در زندگی روزمره مصرف شود.
 
گاهی اوقات خریدهای غیر ضروری باعث می شود که مثلا تا انتهای ماه پول کم بیاوریم و مجبور شویم که پول قرض کنیم و یا خریدهای ضروری تر را به تعویق بیاندازیم خیلی از اوقات پول قرض کردن به دلیل هدر دادن پولی است که از آن به خوبی استفاده نکردیم.

زمانی برای خرید بروید که واقعاً نیاز به خرید داشته باشید خرید رفتن فقط به این دلیل که پول کافی دارید و برای سرگرمی به خرید رفتن باعث می شود که میزان خرید کالاهای غیر ضروری افزایش یابد همیشه به تناسب نیاز خود خرید کنید و البته باید یک لیست هم برای خرید داشته باشید. لیست به شما کمک می کند تا کالاهای ضروری تر را انتخاب کنید.
 
یک خرید موفق زمانی است که شما هم مایحتاج خود را تهیه کردید و هم پول خود را بابت خرید آنچه که به آن نیاز بیشتری دادید مصرف کردید.

خریدهای هفتگی و ماهیانه بیشتر از خریدهای روزانه است چون روزانه خرید کردن به برنامه ریزی جزئی تری نیاز دارد اما خرید کلی به همراه یک لیست مایحتاج ماهیانه شما را فراهم می کند.

محاسبه ی میزان پولی که بابت خرید کالاهای غیر ضروری پرداخت می کنید به شما نشان می دهد که تا چه میزان برای خرید کالاهای خود برنامه ریزی دارید همین میزان پول میتواند پس انداز شود و یا برای کالاهای ضروری تر صرف شود.

اگر همین میزان پول را کم کم پس انداز کنیم میتوانید یک سپرده ی بانکی داشته باشید و در مواقع ضروری از آن استفاده کنید.
 
اگر برای پول خرج کردن برنامه ریزی نداشته باشیم قطعا با بحران مالی مواجه خواهیم شد عادت های بد پول خرج کردن و یا خریدهای بی مورد می تواند دست یابی به اهداف شما در آینده را نیز با مشکل مواجه کند قطعا اهداف مثل تحصیل کردن، خرید خودرو، خرید لوازمی که مورد نیاز ماست و به پول بیشتری نیاز دارد می توانند با برنامه ریزی تهیه شوند و با پس اندازی که می کنیم این میزان پول را بدست بیاوریم و بتوانیم به اهداف مالی خود نیز برسیم اما ولخرجی ما را از اهداف مالی که داریم دور می کند.
 
سعی کنید با دوستانی که بیشتر روی برنامه ریزی مالی خود تاکید میکنند و کمتر ولخرجی دارند در ارتباط باشید. همیشه برای خرید رفتن تمام میزان پولی را که دارید همراه خود نبرید چون اگر پول زیاد در دسترس شما باشد قطعا برای خرید بیشتر وسوسه می شوید پس بهتر است همیشه همان میزان پولی را که نیاز دارید برای خرید همراه خود ببرید.

انتهای پیام/
برچسب ها: پول ، کالا ، هزینه ، مدیریت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۱۹ بهمن ۱۳۹۳
پول برای ما به سختی در می اید ولی برای بعضی ها از اب خوردن راحت تر است