باقر افخمی عضو اصلی شورای حل اختلاف جرایم اینترنتی دادگستری کل استان تهران درگفتگو با
خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگاران بیان داشت: نوع نگاه دولتمردان و سیاستمداران به استفاده از فناوری های نوین باعث گردیده بحث جنگ های فیزیکی با اثر گذاری آنی ولی محدود ، به جنگ های سایبری با هزینه کمتر و تاثیر گذاری بیشتر و ماندگاری جراحات عمیق تر بر روح و روان و فرهنگ جامعه هدف تبدیل شود.
وی افزود: کشورهای توسعه یافته و نوعا متخاصم از سالهای نه چندان دور به فکر ایجاد یگان یا ارتشی تحت عنوان ارتش سایبری بر آمدند که ماموریت این یگانها جلوگیری از نفوذ سایبری سایر کشورها در شبکه های نظامی ، اقتصادی و سیاسی کشور متبوع بوده ولی به موازات آن به فکر نفوذ ( هک ) به سایت ها و متلاشی نمودن زیر ساخت مجازی کشور هدف نیز بوده اند.
این کارشناس فناوری اطلاعات تصریح کرد :در کشور ما نیز تلاشهایی برای ایجاد چنین یگانهایی توسط ارگانهای مختلف صورت گرفته که بنظر میرسد از یک پارچگی و وحدت رویه برخوردار نیستند.
افخمی با اظهار امیدواری از اینکه شورای عالی فضای مجازی بتواند با ایجاد یک سازوکار مناسب علاوه بر همگرایی در تبیین سیاست های مجازی ، زمینه اشتراک منابع در این حوزه اساسی را فراهم نماید؛ خاطرنشان کرد: در موارد حیاتی این چنینی باید گروههای عملیاتی بصورت جزیره ای اداره شوند تا در صورت بروز مشکل مانند دومینو تمام داشته هایمان از بین نرود
انتهای پیام/