وی در ادامه اظهار داشت: اگرچه گفتن از کمبودها و
نبودها مکرر است، ولی بنده زمانی شروع به کار کردم که میدانستم اوضاع چگونه است و
با همین شرایط جشنواره برگزار شد و خود را به کارنامه ی تاریخ تئاتر سپرد؛
صالح پور افزود: به رغم همه ی کمبودها، نوید می دهیم که تئاتر زنده است و با تلاش بسیار افق های تازه ای را جستجو میکند، اگرچه نبود امکانات تئاتر را با تنگ دستی مواجه کرده است و ما را برای رسیدن به هدف به تاخیر انداخته است.
وی تصریح کرد: همچنین زمانی که دبیر جشنواره شدم، فرصت بررسی و
ارزیابی شرایط از دست رفته بود و جابجایی ها نیز زمان را از بین برد، ولی هیچکدام
از این شرایط تلاش من را برای برگزاری جشنواره از بین نبرد. همانطور که متقاضیان
جشنواره 30 تا 35 درصد افزایش پیدا کرده و این نشان دهنده ی شور و شوق مردم است.
دبیر جشنواره ی سی و سوم گفت: هر چند امسال در بخش بین الملل با کمبود بودجه مواجه بودیم و برای دعوت کشورهای دیگر به جشنواره با مشکل روبرو شدیم، اما از تجربیات کشورهای آلمان، فرانسه، لهستان، ایتالیا، نروژ و چند کشور مسلمان شامل عمان، کویت و عراق بهره بردیم و این را به فال نیک می گیریم، زیرا زمینه ی همکاری دو جانبه را بر زمینه ی فرهنگ و هنر برایمان فراهم میکند.
وی در ادامه افزود: این نوید را هم میدهم که شورای عالی تئاتر کشور این بار شاکله ای را از بین مدرسان، مدیران دلسوز، پیشکسوتان و فرزانگان به هم پیوند داده که هدف آن کمک به ماهیت و پیشرفت تئاتر است.
صالحی پور در ادامه گفت: در اینجا به عنوان سرپرست موقت هنرهای نمایشی، از مسئولین حاضر میخواهم در راستای دیپلماسی فرهنگی به یمن سالی که به فرهنگ مزین است، حمایت از هنر را در دستور کار خود قرار دهند، از وزیر و فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر علی جنتی تقاضا میکنم نسبت به حمایت های هرچه بیشتر خود و افزایش بودجه تئاتر کشور که برابر با ساخت یک سریال تلویزیونی هم نیست، شرایط را فراهم کنند.
وی اظهار داشت: حضور جوانان زیر سی سال به عنوان نسل نو خوش درخشیدند که از برکات این جشنواره بوده است.
همچنین نمایان شدن تحصیل و دانشگاه در حوزه ی تئاتر که امسال سعی برآن بود از گونه های مختلف استفاده شود و زمینه را برای ارتباط با طیف های مختلف گسترده نموده.