وی افزود: معمولا این افراد بسیار کم چاق میشوند در واقع غذا باید در بدن بنشیند تا بدن غذا را بپذیرد تا غذا کم کم جذب بدن گردد.همچنین مصرف انجیر خشک خیسانده در عسل و عرق انیسون یا دم کرده انیسون راهی برای چاق شدن افراد لاغر اندام است.
وی اذعان داشت: انیسون بذری است مانند رازیانه که همراه با انجیر، مجاری غذا را در بافتها باز میکند و باعث جذب غذا به سمت مجاری میشود.
انجیر گرم و تر است و رطوبت آن به اندازه است و خیسانده انجیر باعث تقویت مغز، قلب و کلیه میشود و وضعیت بهتری را برای افراد به ارمغان میآورد.
انتهای پیام/