میوه انجیر گرم و تر است و خیسانده این میوه باعث تقویت مغز، قلب و کلیه‌ افراد می‌شود.

غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی‌که لاغر هستند و از لاغری خود رنج می‌برند می‌توانند از آب و عسل و کمی لیمو ترش استفاده کنند.

وی افزود: معمولا این افراد بسیار کم چاق می‌شوند در واقع غذا باید در بدن بنشیند تا بدن غذا را بپذیرد تا غذا کم کم جذب بدن گردد.همچنین مصرف انجیر خشک خیسانده در عسل و عرق انیسون یا دم کرده انیسون راهی برای چاق شدن افراد لاغر اندام است.

وی اذعان داشت: انیسون بذری است مانند رازیانه که همراه با انجیر، مجاری غذا را در بافت‌ها باز می‌کند و باعث جذب غذا به سمت مجاری می‌شود.

انجیر گرم و تر است و رطوبت آن به اندازه است و خیسانده انجیر باعث تقویت مغز، قلب و کلیه می‌شود و وضعیت بهتری را برای افراد به ارمغان می‌آورد.


انتهای پیام/

برچسب ها: انجیر ، مغز ، تقویت مغز ، لاغری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار