وی گفت: استعمال دخانیات به ویژه سیگار، چاقی و اضافه وزن، تغذیه نامناسب و قرارگرفتن در معرض مواد شیمیایی و پرتوهای خطرناک از مهمترین عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان است.
کاظمی تأکید کرد: با اصلاح عادات و شیوههای زندگی از همان اوایل زندگی، حدود چهار پنجم عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان قابل پیشگیری و کنترل هستند.
وی یادآور شد: پیشگیری اولیه از سرطان با اجتناب از عوامل ایجادکننده بروز بدخیمی صورت میگیرد و به طور کلی شامل اصلاح عادات زندگی است.
کاظمی خاطرنشان کرد: عدم استعمال سیگار، مصرف سبزیها و میوهها، پرهیز از چاقی و اضافه وزن، خودداری از تماس با مواد شیمیایی و اشعههای خطرناک، پرهیز از مصرف غذاهایی که آثار سوختگی در آنها نمایان است و مصرف غذاهای آبپز و در مقابل مصرف کمتر غذاهای پرچرب و سرخ کردنی، از مهمترین راهکارهای پیشگیری از سرطان است.
انتهای پیام/