به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛ بهمن خدادادیان گفت: از اردیبهشت ماه سال جاری طرح برخورد جدی با عرضهکنندگان مرغ زنده در دستور کار قرار گرفته وطی این مدت بیش از 200 واحد عرضهکننده مرغ زنده در سطح شهرستان کرمانشاه پلمپ شده است.
ویمنطقه جعفرآباد را مرکز عمده توزیع مرغزنده عنوان کرد و افزود: در حال حاضر پیگیریم تا با اخذ مجوز قانونی به همراه نیروی انتظامی برای جمعآوری مراکز عرضه مرغ زنده در این منطقه وارد عمل شویم.
خدادادیان گفت: از اردیبهشتماه سال جاری و با شروع جمعآوری مراکز عرضه مرغزنده در سطح شهر تا پانزدهمدیماه، 1317 قطعه مرغزنده به نفع دولت ضبط شده و با نظارت دامپزشکی تحویل کشتارگاه شده است.
وی تصریح کرد: همچنین طی این مدت 37 دستگاه پرکن و 2133 قفس مرغ نیز توقیف شده است.
خدادادیان به برخوردهای صورت گرفته در زمینه عرضه گوشت دام و ماهی در مراکز غیرمجاز نیز اشاره و تصریح کرد: طی این مدت همچنین 1271 کیلوگرم گوشت دام، 79 کیلوگرم مرغ زنده و در مجموع حدودچهار تن گوشت مرغ و دام طی این مدت ضبط شده است.
این کارشناس بهداشت تصریح کرد: همچنین در این زمینه نزدیک به 40 نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
خدادادیان در ادامه با اشاره به وجود میکروارگانیسم سالمونلا بر روی پوست مرغ اظهار کرد: این میکروارگانیسم میتواند در بدن انسان زمینهساز انواع بیماری از جمله بیماریهای رودهای شود.
وی تصریح کرد: در شرایطی که ذبح مرغ و پرکنی آن بصورت بهداشتی انجام شده و مرغ پس از شست و شوی مناسب سرد شود، تا حد زیادی در از بینبردن این میکروارگانیسم موثر است.
خدادادیان افزود: این در حالیست که با ذبح و پرکنی مرغ و عدم رعایت جمود نعشی در شرایط غیربهداشتی امکان ماندگاری سالمونلا برروی پوست مرغ بسیار بالاست.
وی افزود: در این حالت گوشت مرغ خوب حرارت ندیده و قسمتهایی از آن خام میماند و انتقال آلودگی در این موارد بسیار بالاست.
خدادادیان در همین راستا توصیه کرد: افراد به طور جد از خرید مرغ زنده خودداری کرده و از مرغهای بستهبندی شده با تاریخ انقضا مشخص استفاده کنند.
انتهای پیام/ش