به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ دکتر خسرو صادق نیت رییس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت گفت: تامین سلامت شاغلین و بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای ارتقاء سطح سلامت شاغلین در راستای اجرای طرح تحول سلامت از اهداف این نشست کشوری می باشد.
رییس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به سیاست های کلی سلامت، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و لزوم تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم گفت: سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها در حوزه سلامت باید در راستای ارتقای سلامت و مبتنی بر پیشگیری و کاهش عوامل خطر و افزایش سطوح حفاظت کننده های سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی باشد.
دکتر صادق نیت، با اشاره به مشکلات موجود در برنامه های بهداشت حرفه ای و طب کار، بر ضرورت اولویت داشتن پیشگیری بر درمان تاکید کرد و گفت: باید مخاطرات شغلی و تهدید کننده های سلامت کاهش یابد و لازم است شاخص های سلامت ارتقاء یابد و با اصلاح و تکمیل نظام پایش، نظارت و ارزشیابی، برای صیانت قانونمند از حقوق مردم و بیماران تلاش شود.
رییس مرکز سلامت محیط و کار خاطر نشان کرد: از آنجا که حفظ و ارتقاء سلامت شاغلین نقش ویژهای در توسعه پایدار کشور دارد لذا با توجه به اهتمام وزارت بهداشت به نقش پیشگیری از ابتلاء به بیماریها، مر کز سلامت و محیط وکار با برگزاری این نشست تلاش دارد تا وظیفه خود را در پیشگیری از بیماریهای ناشی از مواجهات شغلی ایفاء نماید.
دکتر صادق نیت گفت: کنترل عوامل مخاطره آمیز و آسیب رسان محیط شغلی و بررسی عوارض ناشی از آن در شاغلین قبل از بروز بیماری و ابتلا به بیماریهایی که غیر قابل درمان هستند از مهمترین برنامه های این مرکز است.
وی همچنین پیگیری مصوبات قانونی لازم از مسیر های قانونی مانند مجلس شورای اسلامی و شورای عالی سلامت را از دیگر اقدامات ضروری قابل انجام دانست و برنامه های پیشگیری از حوادث و تصادفات ترافیکی و برنامه ایمنی شیمیایی و برنامه ملی ارگونومی را نیز جزو برنامه های مهم حوزه بهداشت حرفه ای عنوان کرد.
بنا بر این گزارش، سمینار کشوری بهداشت حرفه ای و طب کار و جایگاه آن در طرح تحول سلامت، با حضور مسئولان معاونت بهداشت، رییس مرکز سلامت محیط و کار، کارشناسان مسئول بهداشت حرفه ای و متخصصین طب کار معاونت های بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور از امروز در ستاد مرکزی وزارت بهداشت آغاز به کار کرده است و تا فردا ادامه دارد.
مهندس مهین حق شناس دبیر اجرایی این سمینار، مهم ترین محورهای این نشست را نقش بهداشت حرفه ای و طب کار در تحول سلامت، برنامه های اداره کنترل عوامل شغلی موثر بر سلامت در تحول سلامت، برنامه های اداره نظارت، بازرسی، ارزشیابی و قوانین و مقررات بهداشت حرفه ای در تحول سلامت، برنامههای اداره خدمات بهداشت حرفه ای و مشاغل خاص در تحول سلامت، برنامه های اداره طب کار در تحول سلامت و برنامه موفق جاری در معاونت های بهداشتی منتخب عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: برگزاری این سمینار، بهترین ابزار تعامل و مشارکت بین برنامهریزان و سیاستگذاران وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
انتهای پیام/