رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید محصول سالم و ارگانیک در جهت ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی مهمترین هدف جهاد کشاورزی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ابراهیمی پاک با بیان اینکه پایش در تولیدات کشاورزی مهم و ضروری است،افزود: باید در تولید محصولات کشاورزی عواملی را که باعث به خطر افتادن سلامت شهروندان می‌شود را پایش و در جهت رفع آن گام برداشت.

وی، بر لزوم استفاده از بستر مناسب و موقعیت‌های استان بر تولید محصول سالم در بخش کشاورزی و دامی تاکید کرد.

رئیس شورای سلامت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در ادامه گفت:فعالیت‌ها و برنامه‌های سلامت محور در سازمان جهاد کشاورزی انجام شده که اهم فعالیت‎ها در راستای تولید محصول سالم و با کیفیت است.

 مصلایی، با اشاره به اجرای طرح جامع سلامت بر فرآوری زیتون اظهار کرد: این طرح کشوری برای اولین بار در منطقه طارم سفلی قزوین و با هدف ساماندهی و ارتقای سطح بهداشتی واحدهای تولید کننده زیتون کنسروی انجام شد.

وی وضعیت تولید، مصرف و فرآوری زیتون و همچنین ساماندهی و ارتقای سطح بهداشتی واحدهای عمل آوری زیتون کنسروی را بسیار مهم و اساسی دانست.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.