به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ابراهیمی پاک با بیان اینکه پایش در تولیدات کشاورزی مهم و ضروری است،افزود: باید در تولید محصولات کشاورزی عواملی را که باعث به خطر افتادن سلامت شهروندان میشود را پایش و در جهت رفع آن گام برداشت.
وی، بر لزوم استفاده از بستر مناسب و موقعیتهای استان بر تولید محصول سالم در بخش کشاورزی و دامی تاکید کرد.
رئیس شورای سلامت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در ادامه گفت:فعالیتها و برنامههای سلامت محور در سازمان جهاد کشاورزی انجام شده که اهم فعالیتها در راستای تولید محصول سالم و با کیفیت است.
مصلایی، با اشاره به اجرای طرح جامع سلامت بر فرآوری زیتون اظهار کرد: این طرح کشوری برای اولین بار در منطقه طارم سفلی قزوین و با هدف ساماندهی و ارتقای سطح بهداشتی واحدهای تولید کننده زیتون کنسروی انجام شد.
وی وضعیت تولید، مصرف و فرآوری زیتون و همچنین ساماندهی و ارتقای سطح بهداشتی واحدهای عمل آوری زیتون کنسروی را بسیار مهم و اساسی دانست.
انتهای پیام/ش