به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛نقیبی اظهار داشت: به دنبال این هستیم که زمان پرورش مرغ را در راستای ارتقای سطح سلامت آن در استان قزوین کاهش دهیم.
وی افزود:هرگونه گوشت اعم از گوشت قرمز، ماهی و مرغ که در سطح استان عرضه میشود به دلیل نظارت بهداشتی و شرعی مورد تایید ادارهکل دامپزشکی قزوین است اما استفاده از مرغهای با وزن زیر یک کیلو 800 گرم مناسبتر است.
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین با اشاره به اینکه مرغهایی با وزن کمتر از یک کیلو و800 گرم از کیفیت بهتری برخوردار هستند، بیان کرد: مرغهای مصرفی باید بین وزن یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و800 گرم وزن داشته باشند و استفاده از مرغهای با وزن بیشتر به دلیل تجمع چربی مناسب نیست.
انتهای پیام/ش