وی با اشاره به نقش غیر قابل انکار عوامل غذایی در بروز سرطان افزود: در مقابل بسیاری از مواد غذایی میتوانند از سرطان پیشگیری کرده و به کنترل این بیماری کمک کنند.
سعادتی تاکید کرد: بسیاری از سرطانها به ویژه سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش، با مصرف مواد غذایی حاوی فیبر تا حد قابل ملاحظهای قابل پیشگیری هستند.
وی یادآور شد: سبزیها حاوی مقادیر بالایی از فیبر هستند و بسیاری از میوهها و کربوهیدراتها نیز فیبر بالایی دارند.
سعادتی خاطر نشان کرد: در کنار رعایت الگوهای غذایی، پرهیز از استعمال دخانیات، جلوگیری از چاقی و اضافه وزن، کنترل سطح
کلسترول و سایر چربیهای خون و تحرک و فعالیت بدنی نیز باید مورد توجه قرار گیرند تا احتمال بروز سرطان کاهش یابد.
انتهای پیام/