اگرچه آجیل دارای خاصیت‌های زیادی است، اما برخی از افراد به دلیل شرایط خود بهتر است که از خوردن این ماده پرهیز کنند.

عماد معصومی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دانه‌هایی مانند آجیل، زیتون، ذرت، پنبه‌دانه، دانه‌کتان و لوبیا و سویا دارای مقدار بالایی چربی‌های غیراشباع هستند که مصرف آنها برای سلامتی مفید است.

وی افزود: اگرچه آجیل دارای خاصیت‌های زیادی است، اما برخی از افراد به دلیل شرایط خود بهتر است که از خوردن این ماده پرهیز کنند.

معصومی، با بیان اینکه مبتلایان به دیابت اولین گروهی هستند که بهتر است آجیل نخورند، تصریح کرد: افرادی که دارای چربی خون بالا به ویژه کلسترول بالا هستند، نیز از خوردن آجیل پرهیز کنند.

وی یادآور شد: دو گروه دیگر شامل افرادی هستند که انرژی زیادی از مواد غذایی دریافت می‌کنند و این انرژی از حد نیازشان بیشتر است و همچنین افرادی که در پی کاهش وزن خود هستند.

معصومی، خاطرنشان کرد: چربی‌ها فشرده‌ترین منبع انرژی هستند و چهار گروهی که به آنها اشاره شد، باید از مصرف چربی زیاد و مواد مغذی که حاوی چربی بالایی هستند مانند آجیل، خودداری کنند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار