به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ هرقدر هم تکنولوژی پیشرفت کند و آدمها مدرن شوند، هر قدر هم نسخه دیجیتالی همه لوازم و امکانات ساخته و روانه بازار شوند، امکان ندارد چیزی بتواند جای گاری دستی پر از را بگیرد.
این سبزی خوشطعم و شیرین کالری بسیار کمی دارد و به صورت آبپز و به تنهایی، یک دسر خوشمزه است اما نهایت استفادهای که معمولا ما ایرانیها از آن میکنیم، در تزئین غذا یا نهایتا تهیه دسر ماست و لبو است. لبو را حلقه حلقه روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید بعد پودرش کنید مثل زعفران دم کنید برای رنگ غذا یا دسر.
آب لبو را درقالب یخ بریزید هر وقت لازم داشتید یک حبه رااز فریزر درآورید برای تزیین پلو، رنگ دسر، رنگ فرنی، حتی رنگ مربای به، زیرا آب لبو بهترین درمان کم خونی است. آب لبو یکی از راه های طبیعی درمان پوکی استخوان است.
خوردن یک لیوان آب لبو در صبح و شب در درمان فشار خون بالا موثر است.
یکی از راه های درمان کبد چرب نوشیدن آب لبو است. خوردن آب لبو از ابتلا به فراموشی و آلزایمر در سنین بالا جلوگیری می کند. آب لبو در درمان سرطان خون موثر است.
انتهای پیام/ز