به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یزد؛فالوده یزدی یکی از دسرهای مخصوص استان یزد است که در گذشته تاکنون مشتاقان زیادی
را در بین خانوادههای یزدی داشته و در فصل تابستان، یکی از ادوات پذیرایی یزدیها
از مهمانان است.
نشاسته که از اجزاي عمده تشکیل دهنده فالوده ميباشد، از مهمترین منابع
انرژی بدن انسان و در گروه كربوهیدراتها به شمار ميرود و از جمله مواد
غذایی است كه در بدن تجزیه و به گلوكز (قند خون) تبدیل ميگردد. قند خون
انرژی لازم را برای مغز و مركز عصبی بدن انسان تامين ميكند.
همچنین در مواقع فعالیتهای شدید فكری، مطالعات، یادگیریهای تحصیلی و درسی
و یا در هنگام كاهش حجم مایعات بدن در زمان گرمازدگی و مسموميتهای منتج
به اسهال و یا در مواقع كاهش قندخون در زمانهای روزهداری و گرسنگی
طولانی مدت، تامين كننده انرژی و برطرف كننده خستگی ميباشد.
انتهای پیام/ ا