فالوده یزدی در روزهای گرم ، نقل مجلس خانواده‌های یزدی است به خصوص این که خنکای آن، عطش گرما را به شدت کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یزد؛فالوده یزدی یکی از دسرهای مخصوص استان یزد است که در گذشته تاکنون مشتاقان زیادی را در بین خانواده‌های ‌یزدی داشته و در فصل تابستان، یکی از ادوات پذیرایی یزدی‌ها از مهمانان است.

نشاسته که از اجزاي عمده تشکیل دهنده فالوده مي‌باشد، از مهم‌ترین منابع انرژی بدن انسان و در گروه كربوهیدرات‌ها به شمار مي‌‌رود و از جمله مواد غذایی است كه در بدن تجزیه و به گلوكز (قند خون) تبدیل مي‌‌گردد. قند خون انرژی لازم را برای مغز و مركز عصبی بدن انسان تامين مي‌‌كند.

همچنین در مواقع فعالیت‌های شدید فكری، مطالعات، یادگیری‌های تحصیلی و درسی و یا در هنگام كاهش حجم مایعات بدن در زمان گرمازدگی و مسموميت‌‌های منتج به اسهال و یا در مواقع كاهش قندخون در زمان‌های روزه‌داری و گرسنگی طولانی مدت، تامين كننده انرژی و برطرف كننده خستگی مي‌‌باشد.



انتهای پیام/ ا
برچسب ها: دسر ، یزدی ، فالوده ، ماقوت ، خنک ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.