به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان؛و به نقل از روابط عمومی ،مسئول اداره مطالعات و مهندسی آبخیزداری استان در این باره گفت: سیل خیز بودن ماهنشان در گذر زمان بروز پیدا کرده و به دلیل نیمه خشک و کوهستانی بودن منطقه هر سال شاهد وقوع سیل هستیم.
بیات افزود : در شهرستان ابهر و خرمدره نیز به دلیل قرار گرفتن در دشت وسیع و شهرستان طارم نیز به دلیل موقعیت نیمه خشک جزو مناطقی از استان است که ضرورت اجرای طرحهای آبخیزداری حائز اهمیت است.
وی اجرای پروژه های پخش سیلاب و آبخوان داری را در تقویت سفره های آب های زیرزمینی تاثیرگذار دانست و ادامه داد : اجرای این قبیل پروژه ها در چند نقطه استان نقش مهمی در مقابله با کم آبی دارد و جانمایی برای پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی در قالب طرح پژوهشی شناسایی و با تخصیص اعتبار به تدریج اجرا می شود.
مسئول اداره مطالعات و مهندسی آبخیزداری استان با ابراز تاسف از بی تفاوتی به هشدارهای کارشناسان منابع طبیعی طی دهه های اخیر،عنوان کرد: بالاخره این بی تفاوتی روزی خود را نشان داد و تاکنون به مرز بحران در کاهش سفره های آبهای زیرزمینی رسیده ایم.
بیات خاطر نشان کرد:هر چند در اصل50 قانون اساسی به موضوع توجه به منابع طبیعی و محیط زیست تاکید شده؛اما برنامه ریزی جامع و مدون دولت می تواند حساسیت ها را به موضوع منابع طبیعی و آبخیزداری بیش از گذشته در پی داشته باشد.
انتهای پیام/ش