آرام غذاخوردن به معده این فرصت را می‌دهد که غذا را با آرامش هضم کرده و از این طریق می‌تواند خطر چاقی و اضافه وزن را تا 30 درصد کاهش دهد.

ابوالفضل وفایی نژاد متخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برای کنترل بسیاری از اختلالات و بیماری‌ها، باید حجم وعده‌های غذایی را کاهش داده و در مقابل میان وعده‌های غذایی را بیشتر کرد. 

وی گفت: افرادی که سریع غذا می‌خورند، به معده خود اجازه نمی‌دهند که احساس سیری را اعلام کند و در نتیجه موادغذایی بیش از نیاز مصرف شده و فرد در معرض چاقی و اضافه وزن می‌شود. 

وفایی‌نژاد تأکید کرد: آرام غذا خوردن به معده این فرصت را می‌دهد که غذا را با آرامش هضم کرده و از این طریق می‌تواند خطر چاقی و اضافه وزن را تا 30 درصد کاهش دهد. 

وی خاطر نشان کرد: پیاده‌روی کردن پس از وعده‌های غذایی اصلی نیز می‌تواند خطر چاقی و اضافه وزن را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.

وفایی‌نژاد با اشاره به اینکه مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها نیز می‌تواند خطر چاقی را کاهش دهد، یادآورشد: در مقابل باید از مصرف غذاهای حاضری و انواع فست‌فودها که حاوی چربی بالایی هستند نیز پرهیز کرد. 



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.