به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان وبنا به اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی کرمان، دكتر سيد حسين مير دهقان مجري طرح نگهداري پسته تازه در بسته بنديهاي عاري از هوا (در خلاء) گفت: بمنظور صادرات پسته تازه طرح بررسي نحوه نگهداري آن در بسته بنديهاي خالي از هوا (واكيومشده) در اين دانشكده اجرا و مشخص گرديد كه با اين شيوه در دماي 4 درجه تا 50 روز و در دماي معمولي تا 25 روز مي توان پسته تازه را نگهداري نمود.
ميردهقان افزود : اين زمان فرصت مناسبي براي صادر كنندگان است كه پسته تازه را به دست مصرف كنندگان برسانند.
انتهای پیام/ز