صادق آیینهوند رییس پژوهشگاه علوم انسانی در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: ابراز امیدواری میکنم که این تفاهم نامه باعث فعالیتهای گسترده پژوهشی دو کشور شود.
در ادامه گالیم خیر موتانوف رییس دانشگاه آلماتی نیز همکاری این دو نهاد علمی را بسیار مهم دانست و گفت: این تفاهم نامه آغازی برای همکاری علمی بین دانشگاههای قزاقستان و ایران قلمداد می شود که باعث گسترش فعالیتهای علمی میشود.
وی افزود: آلماتی در سال ۲۰۱۵ به مرکز فعالیتهای اسلامی برگزیده شده است که در دیدار یکی از روسای ایرانی در قزافستان قرار شد که مرکز فعالیتهای اسلامی در آنجا دایر شود.
در ادامه فاضلی رییس پژوهشکده علوم اجتماعی گفت: ایرانیان اطلاعات و تصویر کمی از قزاقستان دارند و بهتر است که دولت قزاقستان تلاش کند تا این کشور بیشتر به ایرانیان معرفی شود و همچنین ارتباط پژوهشگران این دو کشور گسترش پیدا کند.
همچنین در ادامه بروجردی معاون فرهنگی اجتماعی پژوهشگاه به مفاد این تفاهم نامه اشاره کردند و اظهار داشت: شامل تبادل دانشجو بین این دو نهاد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشتههای ادبیات فارسی و زبانشناسی، تبادل اساتید بین دو نهاد و انجام کار مطالعاتی مشترک در زمینههای باستانشناسی و تمدن ایرانی و تمدن قزاقستان، چاپ کتابهای مفید و لازم در زمینههای مورد نظر پژوهشگاه و دانشگاه فارابی و چاپ مقالات اساتید پژوهشگاه و همچنین دانشگاه فارابی در نشریات علمی پژوهشی هر دو نهاد است ازجمله تفاهمات صورت گرفته میان دو طرف است،توسط پزوهشگران کشور محقق شد.
انتهای پیام/