مبتلایان به آلرژی به دلیل افزودنی موجود در آبمیوه‌های صنعتی از مصرف این ماده خوراکی پرهیز کنند.

صبا عرشی، متخصص آسم و آلرژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادیکه به مواردی چون گرده درخت سیب حساسیت دارند از مصرف این میوه در فصل بهار خودداری کنند. 

وی افزود: مصرف غذاهای کارخانه‌ای که مواد افزودنی در آن وجود دارد نیز حساسیت افراد مبتلا به آلرژی را تشدید می‌کند و به این دلیل مصرف آن به مبتلایان به این بیماری توصیه نمی‌شود. 

این متخصص آسم و آلرژی با اشاره به دیگر ممنوعیت‌های غذایی مبتلایان به آلرژی عنوان کرد: آبمیوه‌های صنعتی نیز به دلیل وجود افزودنی به آن توسط مبتلایان به آلرژی مصرف نشود. 

عرشی ادامه داد: مصرف غذاها و میوه‌های طبیعی به خصوص لیموشیرین به افراد مبتلا به آلرژی توصیه می‌شود، علاوه بر لیموشیرین، مصرف میوه‌های دارای ویتامین ث به خصوص در آلرژی‌هایی که در اثر آلودگی هوا ایجاد می‌شود. به دلیل آنتی اکسیدان موجود در آن به بیماران مبتلا به این بیماری‌ها توصیه می‌شود. 



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار