به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ احمد زارعی گفت: این نوع کشت از 3 سال پیش در دزفول آغاز شده و شامل نشاء انواع کلم، کاهو، فلفل، کرفس، گوجه فرنگی و بادمجان می باشد.
وی درخصوص مزایای این روش در مقایسه با کشت بذری به موارد زیر اشاره کرد:1) کاهش مصرف آب و افزایش راندمان از 30 درصد به 85 درصد 2) کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی 3) کاهش هزینه های تولید و کاهش قیمت تمام شده محصول 4) زودرسی محصول و تنطیم بازار عرضه و تقاضا 5) تولید محصولات سالم تر و با کیفیت تر 6) استفاده بهینه از اراضی و منابع آب از مزایای این نوع کشت است.
زارعی افزود: در حال حاضر در راستای انجام کشت نشائی در دزفول شرکت ها و موسسات تولید نشاء فعالیت می کنند و نشاء درخواستی کشاورزان را تامین می نمایند.
گفتنی است: این امر با نظارت و همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی دزفول انجام می گیرد.
انتهای پیام/ش