براساس بررسی‌های موجود بیش از 60 درصد افراد جامعه به ویژه مردم شهرهای بزرگ و صنعتی مانند تهران، وزنی بالاتر از وزن استاندارد دارند.

سیامک رستگاری استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در حالیکه نزدیک به یک میلیارد نفر در جهان از مشکلات تغذیه‌ای و گرسنگی رنج می‌برند، دو تا سه برابر این تعداد دچار مشکل چاقی و اضافه وزن هستند.

وی با بیان اینکه مشکل چاقی و اضافه وزن در شهرهای بزگ و صنعتی بسیار بیشتر دیده می شود، تصریح کرد: اگر فرد وزنی بالاتر از حد استاندارد داشته باشد، ممکن است دچار بیماری‌ها و عوارضی شود که  کیفیت زندگیش را با کاهش شدید مواجه کند.

رستگاری تاکید کرد: براساس بررسی‌های موجود بیش از 60 درصد افراد جامعه به ویژه مردم شهرهای بزرگ و صنعتی مانند تهران، وزنی بالاتر از وزن استاندارد دارند.

وی یادآور شد: البته داشتن وزنی بالاتر از وزن استاندارد، به معنی ابتلای قطعی به چاقی نیست و این افراد به ویژه آنهایی که وزنشان چندان با میزان طبیعی فاصله ندارد، می‌توانند با اضافه وزن خود به راحتی مقابل کنند.

رستگاری گفت: نداشتن تحرک و فعالیت بدنی و مصرف غذا‌های پر چرب، دو عامل اصلی گسترش چافی و اضافه وزن به ویژه در شهرهای بزرگ و صنعتی است که متأسفانه در بین کودکان وجوانان رواج گسترده‌ای یافته است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار