به گزارش
خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، در هر کشوری شناخت اسطورههای مقاومت برای نسلهای آینده یک ضرورت است.
آشنایی
با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و
معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان
کشورمان، جذاب و مفید است.
به همین منظور
باشگاه خبرنگاران، در نظر دارد تا به معرفی مفید و مختصر شهدای شاخص با عنوان "ستارگان آسمان ایران اسلامی" به ترتیب حروف الفبا بپردازد.
اگرچه
همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز،
ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار
دارد و نفس میکشد، مدیون این فداکاریها و از جان گذشتگیها است.
سردار شهید ناصر کاظمیسردار شهید ناصر کاظمی در 12 خرداد 1335 در تهران بدنیا آمد.
وی پس از پایان دوره متوسطه بنا به علاقهای که داشت تحصیلاتش را در تربیت بدنی ادامه داد ناصر همزمان با تحصیل به کار معلمی و تدریس در مدارس جنوب شهر تهران همت گماشت.
از سال 1355 به مبارزات سیاسی خود وسعت بخشید و در همین سال دستگیر، شکنجه و سپس در زندان قصر زندانی شد. در خردادماه 1358 به عضویت سپاه درآمد و پس از گذراندن دوره کوتاه آموزش نظامی برای خدمت در استان "سیستان و بلوچستان" راهی آن منطقه شد و به دنبال غائله خلق غرب در خوزستان به این استان رفته و به مقابله با توطئهگران برخاست.
کاظمی هنوز از این توطئه نیاسوده بود که برای مبارزه با گروهکهای ضدانقلاب کردستان، راهی آنجا شد و به پیشنهاد شهید محمد بروجردی (فرمانده وقت سپاه کردستان) همراه چند نفر، در 10 دی ماه 1358 به پاوه رفت. ناصر فعالیت خود را در پاوه، با سمت "فرماندار" آغاز کرد. وی به لحاظ شایستگی به زودی علاوه بر مسئولیت فرمانداری، به فرماندهی سپاه پاوه منصوب شد.
وی از راه ایجاد وحدت بین سپاه و ارتش و به کارگیری نیروهای مردمی و طراحی چند عملیات، موفق میشود تمام مناطق تحت اشغال ضدانقلاب را از چنگ آنها خارج کند و آرامش را به منطقه برگرداند.
ناصر پس از یکسال و نیم خدمات ارزشمند در پاوه، به سنندج رفت و به سمت مسئول سپاه پاسداران کردستان منصوب شد.
شهید کاظمی با تمام عشق، در خدمت مردم محروم بود و از اینرو بود که در کردستان درخشید و چنان شخصیت والایی از خود بروز داد که مردم، دل در گرو محبت او سپردند و حتی نام "ناصر" ر ابر کودکانشان برگزیدند و بر این نام مباهات کردند.
سرانجام در تاریخ 6 شهریور 1361، در حین پاکسازی محور "پیرانشهر- سردشت" دریکی از روستاها به خیل شهدا پیوست.
روحش شاد و یادش پررهرو و گرامی باد
انتهای پیام/