دکتر رزقی گفت: دانشگاه با کسب 3260 امتیاز جایگاه اول کشوری را در حوزه تحقیقات دانشجویی به خود اختصاص داده است و دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و تبریز در جایگاههای دوم و سوم قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بخش تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی کشور در صدر قرار دارد، افزود: در حوزه امتیاز تحقیقات دانشجویی در این رتبه بندی رتبه اول را در کشور داشته‌ایم. این توفیق در راستای یکی از مهمترین اهداف ما یعنی پرورش و توانمندسازی گروه‌های پایه دانشجویی به عنوان پژوهشگران آینده دانشگاه و کشور حاصل شده و در این حوزه دانشگاه با کسب 3260 امتیاز جایگاه اول کشوری را به خود اختصاص داده است و دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و تبریز در جایگاههای دوم و سوم قرار گرفته اند.

وی گفت: دانشگاه در بعضی از حوزه‌ها مانند تحقیقات دانشجویی در کشور رتبه اول را کسب کرده و این دستاوردها در شرایطی کسب شده است که براساس آمار وزارت بهداشت 1312 عضو هیات علمی برای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ثبت شده است در حالی که این آمار در دانشگاه علوم پزشکی تهران 1577 نفر است.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اعلام کرد: از برنامه‌های استراتژیک این معاونت رشد 25 درصدی امتیاز به ازای هر سال است که اگر این برنامه تحقق یابد انتظار داریم در پایان سال 93 به 75 هزار امتیاز ارتقا یابیم.

 زرقی در ادامه اظهار داشت: بحث تولید دانش، تولید علم و تولید مقاله یک شاخص پژوهشی است و الزاما یک ارزش تعریف نمی‌شود، ارزش این است که بتوانیم از تحقیقات به نتایج کاربردی و نتایجی که منجر به تولید ثروت ملی شود دست یابیم. ولی مسیر دست یابی به محصول و پژوهش پایدار مبتنی بر تولید ثروت، عبور از تولید دانش است به این معنا که ابتدا باید تولید دانش اتفاق بیافتد و سپس پژوهش‌هایی که منجر به کاربرد شود پیامدهای آن مشخص می‌شود که بر این اساس مدیریت فناوری به موازات مدیریت پژوهشی در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه شکل گرفته است تا از طرح‌های محصول محور پژوهشگران حمایت کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: تقویت مرکز رشد، افزایش شرکت‌های دانش بنیان، تقویت آزمایشگاه جامع از موارد انجام شده در این معاونت در راستای جهت گیری پژوهش به سمت پژوهش‌های کاربردی و منطبق بر نیازهای نظام سلامت است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار