دکتر مهران لطفی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از غذاها، میتوانند موجب افزایش ریسک خطر ابتلا به سرطان باشند، حال آن که برخی دیگر باعث تقویت و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شما میشود.
وی اظهار داشت: با انتخاب درست مواد غذایی، میتوانید از سلامتیتان محافظت کرده، احساس شادابی بیشتری داشته باشید و توانایی جسمی خود را در مقابله با
سرطان یا هر نوع بیماری دیگر افزایش دهید.
وی در پایان به چند نکته مهم اشاره کرد و گفت: تمرکز بر غذاهای گیاهی یا اغذیههایی بر پایه گیاهان، استفاده فراوان از فیبر، کاهش مصرف گوشت، دقت در مصرف چربیها و در نهایت انتخاب روش مناسب برای پخت غذا از جمله عوامل مهم در جلوگیری از ابتلا به سرطان است.
انتهای پیام/