یکی از بیماری‌های نادر ژنتیکی سبب عدم تونایی خوردن برخی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های دنیا می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، یک زن که به بیماری فتیل کتونوری یا PKU مبتلا است که در اثر خوردن چیپس و همبرگر می‌تواند با خطر جدی سلامتی مواجه شود.


گفتنی است، این زن ۳۶ ساله که مادر دو فرزند نیز است از بدو تولید با این مشکل ژنتیکی مواجه بوده، خوردن برخی از انواع پروتئین می‌تواند به شدت باعث بیماری در او شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، به علت این بیماری بدن نمی‌تواند برخی از پروتئین‌ها در مواد غذایی را بشکند و در صورتیکه بیمار مواد غذایی مانند چیپس، ماکارونی و یا حتی گوشت قرمز بخورد با مشکلاتی مانند میگرن مزمن، خستگی عضلانی و عوارضی از این دست مواجه می‌شود.


بیماری فتیل کتونوری در صورت عدم مراقبت پزشکی می‌تواند باعث آسیب رسیدن به مغز، بروز مشکلات رفتاری، بارگیری و حتی حملات تشنجی صرع شود، افراد مبتلا به این بیماری همواره باید از رژیم غذایی خاصی پیروی کنند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار