"اشتاینمایر"؛ وزیرخارجه آلمان اعلام کرد؛ از عملیات جوانان فلسطینی شوکه شده‌است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران اشتاینمایر، وزیرخارجه آلمان امروز در صفحه توئیتر خود در مورد حوادث فلسطین اشغالی ، گفت از این حوداث عمیقا شوکه شده است. و این گونه حوادث عمیقا رویارویی را در قدس شریف دامن می‌زند و ابعاد خطرناکی در پی خواهد داشت.

این در حالی است که هیچ کدام از مقامات غربی ، مقامات و حملات اسرائیل را محکوم نکرده و از رژیم غاصب قدس جانبداری نموده اند. گفتنی است جان کری هم امروز در لندن ، با نخست وزیر اسرائیل تلفنی صحبت کرد و از حوادث امروز اظهار تاسف نمود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۲۷ آبان ۱۳۹۳
من نمی دانم چرا این آقایان با کشته شدن صهیونیستها فقط شوکه می شوند در حالیکه روزانه تعداد زیادی از کودکان و جوانان فلسطینی بدست صهیونیستها یا به شهادت رسیده و یا دستگیر و ازار و شکنجه می شوند بماند ار اینکه زنان و مادران فلسطینی نیز از این قاعده مستثنی نیستند . حتما آقایان در آن زمانها خواب هستند و یا حوصله شوکه شدن ندارند . سالهاست مردم جهان از بی عدالتی غرب و حمایتشان از جنایتکاران شوکه شده و هنوز هم حالشان سر جایش برنگشته است . باید پاسخ جنایتکاران کودک کش را با روشهای استشهادی محکم داد تا جرات نکنند منبعد با مردم مسلمان چنین رفتارهایی داشته باشند .
آخرین اخبار