به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،صباح محمدی با اشاره به مشکلات مختلف شهرستان سروآباد اظهار کرد: شهرستان سروآباد بسیار مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته و توجه چندانی به آن نمیشود.
وی با اشاره به اعتبارات استانی ماده 180 در قانون برنامه پنجم توسعه گفت: اعتبار استان در ماده مذکور 136 میلیارد تومان بود که در حوزههای مختلف توزیع شد اما حتی یک ریال هم از این اعتبار به شهرستان سروآباد اختصاص نیافت.
رئیس شورای شهر سروآباد خاطرنشان کرد: سروآباد یک شهر محروم بوده و از شاخصهای توسعه بسیار عقب است بنابراین انتظار میرفت که سهمی از اعتبارات ماده 180 نیز به آن اختصاص یابد که متاسفانه اینگونه نشد و این امر سبب نگرانی و رنجور شدن شهروندان این شهر شده است.
وی گفت: ساخت بیمارستان سروآباد در حدود 2 سال است که از پیشرفت فیزیکی 95 درصد برخوردار است اما به دلیل کمبود اعتبار نمیتواند تکمیل شود و کار آن معوق مانده است.
محمدی افزود: امکانات بیمارستان موجود در سروآباد در حد یک درمانگاه روستایی است و در شان شهروندان این شهر نیست و موضوع آن نیاز به توجه ویژه دارد.
وی گفت: نه تنها پروژه ساخت بیمارستان شهر سروآباد بلکه بسیاری از پروژههای عمرانی و شهری، آب و روستایی و جادههای بین شهری کامیاران و سروآباد به دلیل کمبود اعتبارات معوق مانده است.
رئیس شورای شهر سروآباد با یادآوری اینکه سروآباد در سال 74 تبدیل به شهر شده و در سال 81 تبدیل به شهرستان شده است تصریح کرد: متاسفانه با وجود گذشت 13 سال از تبدیل سروآباد به شهرستان تاکنون برخی از ادارات از جمله ثبت و اسناد، اوقاف، گمرک، شرکت نفت و بسیاری دیگر در آن استقرار پیدا نکردهاند.
وی افزود: برخی از ادارات موجود در شهرستان سروآباد نیز تنها نمایندگی بوده و با یک نفر اداره میشوند که این شیوه نمیتواند پاسخگوی مشکلات شهروندان باشد.
محمدی خواستار توجه جدی مسئولان استان به شهرستان سروآباد و حل مشکلات آن شد و خاطرنشان کرد: شهرستان سروآباد از بسیاری از شاخصهای توسعه عقب مانده در صورتی که از ظرفیتها و منابع طبیعی و خدادادی فراوانی برخوردار است و در صورت فراهم شدن زیرساختها میتواند نقش موثری در توسعه استان ایفا کند.
وی تصریح کرد: مردم سروآباد همواره در تمام صحنهها حاضر بوده و مشارکت داشتهاند بنابراین انتظار میرود مسئولان توجه بیشتری به آن معطوف دارند.
رئیس شورای شهر سروآباد خواستار انتخاب نیروهای بومی در ادارات شهرستان شد و گفت: بسیاری از نیروهای این شهر بومی نبوده و پس از طی یک دوره انتقالی گرفته و از شهرستان میروند که این امر سبب بروز مشکلات فراوانی میشود.
وی به مکان گلوگاه ایست و بازرسی در ورودی شهر سروآباد از طرف مریوان اشاره کرد و گفت: جابهجایی این پست ایست و بازرسی به خروجی شهر به طرف سنندج در توسعه و رونق اقتصادی شهر موثر بوده و خواسته اکید شهروندان است.
محمدی گفت: ساخت سد بر روی رودخانه سیروان نیز در توسعه شهرستان سروآباد موثر است که مطالعات آن انجام شده و امیدواریم که به زودی اجرایی شود.
انتهای پیام/ م