به گزارش
گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران؛ عملیات کارآگاهان پلیس فتای مازندران برای فاش ساختن راز سرقتهای اینترنتی از این حساب بانکی با دریافت گزارشی از یک زن در دستور کار قرار گرفت.
این زن جوان با مراجعه به پلیس فتا ادعا کرده بود مدتی است که پولهایی از حساب بانکی او به صورت اینترنتی سرقت میشود. با توجه به این اطلاعات مأموران اقدامات تخصصی را در این باره آغاز کردند تا اینکه متوجه شدند دزد، دانشآموز 14 سالهای است.
این دختر نوجوان وقتی از سوی مأموران بازداشت شد و تحت تحقیق قرار گرفت ابتدا منکر ماجرای سرقت شد ولی با ارائه دلایل و مستندات از سوی مأموران ارتکاب به سرقتها را به گردن گرفت. وی در اعترافات خود به مأموران گفت: مدتی پیش هنگامی که با توصیه دوستانم وارد شبکه اجتماعی لاین شدم با پسر جوانی آشنا شدم، او پس از جلب اعتماد من به بهانههای مختلف درخواست مبلغی پول میکرد.
حتی این اواخر مرا مجاب میکرد برایش شارژ تلفن همراه بخرم. وی ادامه داد: من هم چون به او علاقهمند شده بودم بدون هیچگونه مقاومتی درخواستهایش را میپذیرفتم، چون خودم پول نداشتم به طریقی اطلاعات حساب بانکی مادرم را بهدست آورده بودم و از حساب او به صورت اینترنتی برداشت کرده و به او میدادم.
سرهنگ «رستمی» رئیس پلیس فتای مازندران در اینباره با هشدار به خانوادهها عنوان داشت: فراموش نکنید افراد آنلاین که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی هستند، غریبه بوده و هیچگونه اطلاعاتی را برای آنها به اشتراک نگذارید. رمز عابر بانک خود را در اختیار هیچ کس حتی نزدیکان خود قرار ندهید تا زمینه تحریک و ارتکاب به جرم را برای کسی بهوجود نیاورید.
انتهاي پيام/ا
قاضی اصلی خداست ب جای اینک فحش بدین لعنت کنین مشکل رو حل کنین اگ عرضه دارین فاز نگیرین خجالت اوره گناه کار بیشتر شما هایین تا اون
شما رو به خدا حواستون رو جمع کنید،چه ضرورتیه توی هر شبکه اجتماعی ای حضور داشت؟
این گفت و گو ها،شوخی ها، اسمس ها و ... بین نامحرم ها گناهه...نه خدا راضی اند نه امام زمان(عج)...
زشت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقصر دیگر هم خود پدر و مادرهایی هستند که با آوردن ماهواره به خانه خودشان درهای بی حیایی و بی عفتی را به روی فرزندانشان باز می کنند