مصرف منظم ماهی به ویژه ماهی آزاد، ماهی ساردین و شاه ماهی، توان یادگیری و عملکرد حافظه را تا دو برابر افزایش می‌دهد.

حمید بخاری، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برخی مواد غذایی با تاثیرات مفید بر سیستم مغزی و عصبی، خطر برخی از بیماری‌ها را کاهش داده و قدرت یادگیری و حافظه را نیز به میزان زیادی افزایش می‌دهند.

بخاری تاکید کرد: مصرف منظم ماهی به ویژه ماهی آزاد، ماهی ساردین و شاه ماهی، توان یادگیری و عملکرد حافظه را تا حدود دو برابر افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه ماهی‌های دارای چربی زیاد، سرشار از امگا 3 و اسیدهای چرب محافظ سلول‌های عصبی است، تصریح کرد: بالا بودن میزان امگا 3 در خون معمولاً با بالا بودن میزان سروتونین که نوعی ماده شیمیایی تقویت‌کننده مغز است، همراه می‌باشد.

بخاری با بیان این که ماهی به ارتباط عملکرد بهتر سلول‌های مغزی کمک قابل توجهی می‌کند، خاطرنشان کرد: مصرف ماهی از طریق عملکرد و ارتباط بهتر سلول‌های مغزی، تاثیرات مثبتی بر توان یادگیری و عملکرد حافظه می‌گذارد.



انتهای پیام/

برچسب ها: ماهی ، حافظه ، خون ، امگا ، سلول مغزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار