خوردن ماهی انواع روشها را دارد اما برخی از روشها خوب و بعضی دیگر بدترین برای حفظ سلامت بدن هستند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران هشدار می‌دهند خوردن ماهی سرخ کرده علاوه بر ایجاد بیماریهای قلبی سبب عدم تاثیر خاصیت امگا 3 موجود در ماهی برای تقویت حافظه نیز می‌شود. 

گفتنی است، خوردن ماهی یکبار در هر هفته برای تقویت حافظه بسیار ضروری است و باعث جلوگیری از تخریب سلولهای خاکستری مغزی که مسئول حفظ خاطرات هستند می‌شود. 

پژوهشگران برای بهره‌ بردن کافی از خواص ماهی تازه توصیه می‌کنند، افراد حتما این ماهی‌ها را به صورت پخته و یا کبابی مصرف کنند و از سرخ کردن آن جدا پرهیز کنند. 


انتهای پیام/ 

برچسب ها: ماهی ، حافظه ، امگا3
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار