به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛بهرام خاني گفت: به منظور گسترش توليد گوشت طيور در سطح استان و جلب مشاركت مردم براي مصرف گوشت سفيد در سبد غذايي، معاونت توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي در ساليان اخير براي تاسيس 25 واحد پرورش بوقلمون به ظرفيت 108هزار500قطعه پروانه فعاليت صادر کرده است.
خاني يادآورشد: گوشت بوقلمون در مقايسه با ساير فرآورده هاي پروتئيني دامي داراي چربي، كلسترول و سديم كمتري بوده و با داشتن مواد پروتييني، ويتامين ها و موادمعدني كم ياب فراوان مصرف آن به همگان توصيه مي شود.
وي گفت: گوشت بوقلمون منبع غني از ويتامين های گروه B مي باشد واز نظر اسيدآمينه تريپتوفان بسيار غني است.
خانی با اشاره به استقبال از طرحهاي پرورش بوقلمون و حمايت هايي كه براي تاسيس اين واحدهاي توليدي مي شود تصريح كرد: براي اجراي طرح هاي پرورش بوقلمون از علاقمندان دعوت مي كنيم به مديريت جهاد كشاورزي شهرستانها جهت اخذ موافقت اصولي و صدور پروانه تاسيس و تامين تسهيلات بانكي مراجعه كنند.
انتهای پیام/ش/ن