به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هاله حامدی فر، مدیر عامل شرکت سیناژن درباره صدور محصولات دانش بنیان به خارج از کشور اظهار کرد: محصولات تولیدی شرکتها برای صادرات باید سابقه تولید 3 سال را داشته باشند که داروی ام اس از تولیدات شرکت ما، این سابقه را دارد و امکان صادرات آن به دیگر کشورها فراهم است.
وی افزود: داروی درمان بیماری ام اس تولید شرکت سیناژن با نام تجاری sinovex هشت سالی است که به تولید رسیده و در کشور مورد استفاده قرار میگیرد. در زمینه تولید این دارو، در حال حاضر بین 50 تا 60 درصد بازار داخلی را در اختیار داریم ولی در زمینه تولید دیگر داروها سهم ما بین 15 تا 80 درصد است.
مدیر عامل شرکت سیناژن درباره توان تولیدی این شرکت، گفت: شرکت ما توان تولید داروها را برای تامین منطقه نیز دارد و بیشتر این داروها به چند کشور مانند روسیه، ارمنستان، آذربایجان، پاکستان و سوریه نیز صادر می شود.
حامدی فر با اشاره به کسب استانداردهای مختلف در زمینه تولید دارها، گفت: استاندارد ISO که برای مدیریت کیفیت ارائه میشود را دریافت کردهایم همچنین استاندارد رعایت حقوق مصرف کنندگان را نیز کسب کردهایم البته در تولید دارو باید استاندارد GMP را نیز داشته باشیم که این استاندارد را نیز داریم.
وی همچنین اظهار کرد: با توجه به اینکه تحقیقات برای شرکت ما بسیار مهم است 20 درصد درآمد خود را به این امر اختصاص میدهیم زیرا با انجام تحقیقات است که میتوانیم پیشرفت کنیم و داروهای بیشتری تولید کنیم.
حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی
حامدی فر با اشاره به کمکهای مالی دریافتی برای توسعه کار شرکت، بیان کرد: در ابتدای کار شرکت چندان کمک مالی از جایی دریافت نکردیم البته مختصر حمایتی از وزارت صنایع داشتیم ولی سالهای بعد از حمایتهای تشکیلاتی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برخوردار شدیم به این معنی که این ستاد اولویتها و نیازهای کشور را به ما اعلام می کند تا در این زمینه کار کنیم همچنین در زمینه ورود داروها به بازار نیز به ما کمک می کنند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت سیناژن به جذب نیروی متخصص نیاز دارد البته شرکت دانشجو جذب نمی کند اما در صورت داشتن شرایط مناسب از جذب نیروهای متخصص و فارغ التحصیلان استقبال می کند.
لزوم حمایت از شرکتهای بزرگ
مدیر عامل شرکت سیناژن با تاکید بر اینکه حمایت از شرکتهای دانش بنیان باید به شرکت های بزرگ نیز تعلق گیرد، گفت: با توجه به اینکه ضربه پذیری شرکتهای بزرگ در بازار داخلی و خارجی نیز بیشتر است از مسوولین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درخواست داریم حمایتهای خود را در این مرحله از شرکت های بزرگ نیز انجام دهند.
وی بیان کرد: شرکتهای دانش بنیان بزرگ که رقیبان جدی تری هم در بازار دارند سرمایه های کشور محسوب می شوند و حمایت از آنها از نظر اقتصادی برای کشور منافع زیادی دارد.
انتهای پیام/