سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هر میوهای که پوست ضخیمتری داردT حاوی فیبر بیشتری است. به طور مثال میزان فیبر موجود در پوست کیوی با پوست سیب فرق میکند.
وی افزود: گاهی پوست میوهای مانند هندوانه را به صورت ترشی مصرف میکنند. پوست این میوه نیز حاوی فیبر است و مصرف آن به مشکلات جدی برای بدن منجر میشود. مصرف زیاد فیبر سبب میشود در رودههای فرد پیچ و تاب زیادی احساس شود این مسئله بیماری بورگر را برای فرد به همراه دارد.
این متخصص تغذیه با اشاره به میزان استفاده فیبر عنوان کرد: هر فردی 30 تا 40 گرم فیبر به صورت روزانه مصرف نماید، مصرف بیش از این مقدار فیبر مشکلاتی را برای وی به همراه دارد به دلیل آنکه پوست هندوانه و موز هضم نمیشوند پوست این میوهها توسط افراد استفاده نشود.
انتهای پیام/