به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، افزایش قدرت بینایی، تقویت کننده اعصاب، تقویت حافظه و درمان شب کوری و بی خوابی و دفع مواد سمی از بدن از فواید مصرف این گیاه است.
بررسی ها نشان می دهند، شلغم خام و پخته هر دو یک خاصیت دارند. فقط فرق شلغم خام و پخته ، در مقدار ویتامین C و فیبر خام آنهاست. ویتامین C موجود در سبزی ها با پختن، خرد کردن و نگهداری در فریزر از بین می رود. همچنین سبزیجات خام دارای فیبر نامحلول هستند که برای جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.
گفتنی است؛ شلغم جزو ترکیبات گیاهی است که می تواند در درمان سرماخوردگی و عفونت های بدن بسیار موثر باشد.
نتایج مطالعات نشان می دهند، مصرف روزانه یک عدد شلغم در فصل پاییز و زمستان می تواند از بروز سرماخوردگی در پاییز و زمستان پیشگیری کند.
انتهای پیام/