بیماری جذام هنوز در کشور ما وجود دارد که منشاء پیدایش آن میکرویی است که وارد بدن می‌شود و به تدریج با از بین بردن سیستم عصبی، احساس درد را در فرد از بین می‌برد.

دکتر امیرهوشنک احسانی، متخصص پوست و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مورد جدیدی از بیمار مبتلا به جذام در کشور نداریم ولی بیماران گذشته هنوز از صدمات این بیماری رنج می‌برند، برای ابتلا به جذام فرد باید مدت طولانی با فرد مبتلا به جذام به عنوان مثال برای حدود 10-15 سال در ارتباط مستقیم باشد تا مبتلا به جذام شود.

وی ادامه داد: در اوایل بیماری در پوست لکه های قرمز رنگی ایجاد می شود که به مرور این لکه ها تبدیل به دانه های سفت و سفید رنگ می‌شوند و به تدریج زخم هایی در بدن ایجاد می گردد که گسترش پیدا می کند.

دکتر احسانی ادامه داد: بیشترین ناحیه درگیری جذام در ناحیه صورت است ولی در سایر اندامها مثل دست و پا هم ایجاد می‌شود و از آنجایی که سیستم عصبی مربوط به درد، از بین می رود،‌این افراد در حین گسترش روند بیماری دردی را احساس نمی کنند و در نهایت درگیری در زمانی است که اندام ها به طور مثال قسمتی از دست، پا، بینی یا لب ها بطور ناگهانی از بدن جدا می‌شود.

وی در پایان گفت: با تشخیص سریع این بیماری می‌توان روند بیماری را کنترل کرد و از طرفی اطرافیان فرد مبتلا به جذام باید به سرعت مورد آزمایش قرار گیرند تا از عدم ابتلای آنها به میکروب  ناقل جذام، مطمئن شویم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار