به
گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، سید رحیم مقیمیاصل اظهار کرد: با توجه به ایام سوگواری و عزاداری امام حسین (ع) و افزایش مصرف ظروف پلاستیکی تمام اعضای اتحادیه پلاستیک دست به دست هم دادند تا در بازار قیمتها افزایش نیابد و بعضیها نیز تخفیفاتی را در نظر گرفتهاند.
وی گفت: ظروف یکبار مصرف نباید تغییر رنگ داده باشند. چون کدر بودن نشانه وجود ناخالصی در آنهاست و باید کاملا شفاف باشند.
مقیمی یادآور شد: ممکن است در بعضی از ظروف نام شرکت یا تولیدکننده آنها حک نشده باشد و نام برند روی برچسبی که در بستهبندیها وجود دارد موجود باشد که این ظروف هم استاندارد هستند.
رییس اتحادیه پلاستیک تهران با بیان اینکه طی هشت ماه اخیر بحث افزایش قیمت مواد اولیه تولید پلاستیک مثل پلیمر مطرح شد، گفت: بحث افزایش 400 تومانی در قیمت مواد اولیه تولید پلاستیک مطرح شد ولی این کار اجرایی نشد.
وی در ادامه توضیح داد: حدود هشت ماهی است که پتروشیمیها تلاش میکنند قیمت پلیمر و مواد اولیه پلاستیک را افزایش دهند ولی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف در برابر این موضوع مقابله کردهاند و فعلا این موضوع منتفی شده است.
به گفته مقیمی هر ساله با نزدیک شدن به ایام محرم، بسیاری از دلالان وارد بازار میشدند و مواد اولیه تهیه ظروف پلاستیکی را خریداری و انبار میکردند که با اقدامات صورت گرفته، امسال حدود 80 درصد از دلالان از بازار پلاستیک خارج شدند.
یکی از مراکز مهم توزیع و عرضه ظروف یکبار مصرف در جنوب تهران در منطقه راه آهن (خیابان بهداری)، در جنوب غربی (خیابان مولوی)، در منطقه غرب (سازمان آب، آریاشهر) و چهارمین مرکز در خیابان آذربایجان است که فروشندگان دراین مراکز دارای مجوز از اتحادیه بوده و به توزیع ظروف به صورت قانونی و با قیمتی مناسب می پردازند.
انتهای پیام/ض
منبع:صبحانه