به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، فرمان سلمانزاده، با اشاره به اینکه بوکس استان البرز از دیرباز در محافل و میدان ملی مطرح بود، اظهار کرد: تیم جوانان البرز با تلاشهای بیبدیل و شبانهروزی ورزشکاران در سال 92 موفق به کسب مقام قهرمانی در کشورشد که این امر بیانگر وجود پتانسل و استعدادهای بالقوه جوانان و نوجوانان این استان در ورزش از جمله بوکس است.
وی با بیان اینکه هیئت بوکس استان البرز سالن اختصاصی تمرین برای ورزشکاران خود ندارد، افزود: در 2 ماه اخیر هیئت بوکس البرز به طور مشترک با هیت ووشو در سالن بوکس آزادگان فعالیت میکند که این امر لطمه جدی به این دو ورزش وارد کرده است.
سلمانزاده با اشاره به اینکه تنها 3 روز از سالن بوکس میتوانیم استفاده کنیم و مابقی روزها سالن در اختیار هیئت ووشو است، تصریح کرد: با این شرایط نمیتوان برای قهرمانی در سطح ملی برنامهریزیهای لازم را انجام داد.
وی با بیان اینکه بوکس البرز در ردهبندی کشوری رتبه 6 را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: بیش از 4 نفر از ورزشکاران تیم ملی " ب " بوکس کشور را ورزشکاران البرزی تشکیل میدهند.
رئیس هیئت بوکس البرز با اشاره به اینکه بر اساس جمع بندی سال گذشته تعداد 470 نفر از ورزشکارن البرزی در رشته بوکس فعالیت دارند، بیان کرد: 10 باشگاه بوکس فعال در کرج وجود دارد اما نداشتن استانداردهای لازم زیرساختی، ارتقا عملکرد ورزشکاران را با مشکل روبرو میکند.
سلمانزاده با اشاره به هزینههای سنگین ورزش بوکس، اظهار کرد: تامین هزینههای بوکس برای ورزشکارن این رشته که اغلب قشر ضعیف جامعه را تشکیل میدهند، بسیار مشکل است.
وی با بیان اینکه رئیس فدراسیون بوکس، از استان البرز به عنوان پایگاه قهرمانی بوکس یاد کرده، افزود: البرز توانایی لازم را برای پیشرفت در رقابتهای ملی و جهانی دارد.
رئیس هیئت بوکس البرز تصریح کرد: ایجاد مدرسه بوکس در البرز یکی از مهم ترین نیازمندیهای ورزش بوکس به منظور افزایش تعداد ورزشکاران در این رشته است.
انتهای پیام/ م