حاجی‌فرجی گفت: جمع‌بندی حاصل از جلسه انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با کارخانه‌ها را در اختیار سازمان غذا و دارو می‌گذاریم و پس از اعلام این سازمان اسامی کالاهای آسیب‌رسان بیان می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مجید حاجی‌فرجی، رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در نشست خبری نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با اشاره به مشکلات تغذیه‌ای کشور در برخی مناطق و روند رو به کاهش آن اظهار داشت: اکنون بحث اضافه دریافت انرژی در تغذیه کشور مطرح است، این مسئله به دلیل روش‌های تهیه غذا و مسائل تغذیه‌ای به وجود می‌آید، با پیشنهاد و توصیه معاونت بهداشت وزارت‌خانه به اعلام کالاهای آسیب‌رسان می‌پردازیم. 
 
وی افزود: قرار شد کالاهای آسیب‌رسان در زمینه بهداشت حق تبلیغ نداشته باشند. بسیاری از کارخانه‌ها دغدغه تکنولوژی مربوط به کاهش آسیب‌رسانی کالاهای خود را دارند. 
 
یک ماه پیش در همایشی که انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با کارخانه‌ها داشت کاهش نمک، شکر و چربی را در صنایع غذایی‌شان تصویب کردیم و قول همکاری به کارخانه‌ها در این زمینه داده شد. 
 
رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور عنوان کرد: جمع‌بندی حاصل از جلسه انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با کارخانه‌ها را در اختیار سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت می‌گذاریم. پس از اعلام این سازمان اسامی کالاهای آسیب‌رسان بیان خواهد شد. 
 
حاجی‌فرجی با اشاره به تعامل بین دانشگاه و صنعت در زمینه تغذیه عنوان کرد:‌ کشت دانه‌های روغنی در کشور بسیار کم است. 2 تا 5 درصد روغن مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود. اعلام اسامی کالاهای آسیب‌رسان به زمان طولانی نیاز خواهد داشت. در بحث فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو می‌تواند به سالم‌سازی آن‌ها کمک کند و در بحث مواد خام تغذیه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی متولی آن هستند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار