به
گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران دکتر مجید حاجی فرجی امروز
4 آذر در کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا گفت: افزایش نیاز جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و محدودیت منابع غذایی از مسائلی است که توجه تصمیم
سازان و سیاستگذاران را جلب کرده است که عدم توجه و برنامهریزی درست باعث
می شود شاهد مشکلات در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی باشیم.
وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان خوارو بار جهانی جمعیت جهانی تا
سال 2030 به بیش از 8 میلیارد نفر خواهد رسید افزود: براساس آمار تا سال
2030 باید مقدار دسترسی به محصولات غذایی در کشورهای در حال توسعه از جمله
ایران 70 درصد بیشتر از وضعیت فعلی باشد، بنابراین یکی از اهداف اصلی
سیاستهای توسعه در کشورها به کارگیری تمهیدات لازم برای تامین مواد غذایی
بالانس در داخل کشور است.
حاجی فرجی به ایمنی غذا اشاره و عنوان کرد: ایمنی غذا از راهکارهای
بسیار مهم در سلامت جامعه است که دولتها تلاش میکنند مشکلات موجود در این
زمینه کاهش پیدا کند که این امر از طریق تعیین برنامههایی چون ارتقا
روشهای تولید و فرآیند مواد غذایی ، نگهداری و آموزش مصرف کنندگان و
سامانههای سیستمهای توزیع و استفاده از افزودنیهای غذایی انجام میشود
اما با این وجود هنوز هم کنترلهای کافی برای اطمینان ازمصرف مناسب و ایمنی
در طول را ذخیره غذایی و بازنگری در سابقه بازار و نظارتهای مداوم از
دغدغههای مردم است.
وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که به استفاده از تکنولوژی نوین روز
در صنایع غذایی زیاد شده است اما هم پای آن نتوانسته کیفیت مواد غذایی در
کشور را افزایش دهد.
انتهای پیام/