کار‌شناسان اثرات درمانی و مفیدی برای یکی از خوراکی‌های محبوب در سراسر کره زمین در دوران بارداری کشف کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان اعتقاد دارند خوردن شکلات در دوران بارداری می‌تواند باعث تغییرات شیمیایی خاصی در مغز شود که در نتیجه آن احساس تمایل شدید مادر به خوردن انواع غذا‌ها به ویژه در ۳ماهه اول بارداری کاهش می‌یابد.

گفتنی است، کار‌شناسان اعتقاد دارند عدم خوردن خوراکی‌های دلچسب مادر در دوران بارداری می‌تواند سبب تمایل بیشتر او به خوردن خوراکی‌های بیشتر و بروز چاقی و اضافه وزن در مادر شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کار‌شناسان به زنان باردار توصیه می‌کنند تحت نظر و مشاوره با پزشک متخصص خود در این دوران از شکلات در رژیم غذایی خود بهره بگیرند، زیرا شکلات می‌تواند باعث تغییرات هورمونی در بدن آن‌ها کاهش التهاب و هینطور بهبود وضعیت جسمانی آن‌ها شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار