بر آنیم تا در این مجال، قطعاتی کوتاه و بلند از کتاب وحی را با نگاهی گزیده، پیشکش طالبان حق و جوینگان حقیقت کنیم.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
سوره 15. حجر آیه 9
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَفِظُونَ
همانا ما خود قرآن را نازل کردیم و قطعاً ما خود آن را نگاه‌داریم

در آیه 6 کفّار می‌گفتند: معلوم نیست سرچشمه ذکر پیامبر چیست «نزّل علیه» در این آیه می‌فرماید: شک نکنید قطعاً خود ما هستیم که ذکر و قرآن را بر او نازل می‌کنیم و همان گونه که کفّار با تأکید نسبت جنون می‌دادند، خداوند با تأکید بیشتری نزول قرآن و حفظ آن را به ذات مقدّس خود نسبت می‌دهد.
در این آیه‌ی کوتاه، شش نوع تأکید بکار رفته است؛ سه تأکید برای نزول قرآن که در کلمات «انّ، نحن، الذکر» نهفته شده و سه تأکید برای حفظ قرآن از هر نوع تغییر و تحوّل که در کلمات «انّ، له، لَ» است که در اصطلاح ادبیات عرب برای اهل فن روشن است.
به گواهی و وعده خدا در این آیه، هیچ گونه تغییر وتحریفی در قرآن رخ نداده، چنانکه در آیات دیگر نیز این مطلب آمده است، از جمله آیه 42 فصلت: «لایأتیه الباطل من‌بین یدیه ولا من‌خلفه» هیچگونه باطلی از هیچ طریقی به قرآن راه ندارد. و اگر روایاتی را دیدیم که در آن به تحریف قرآن اشاره‌ای دارد؛ یا جعلی است که باید بر دیوار زد و یا مراد تحریف در معنا وعمل، تفسیر به رأی و سلیقه و کنارزدن قرآن شناسان اصلی یعنی اهل‌بیت پیامبرعلیهم السلام می‌باشد.
علاوه بر وعده خداوند مبنی بر حفاظت از قرآن، مسلمانان از آغاز، قرآن را حفظ کرده ودر نوشتن وحفظ آن جدّی بودند، حتّی آموزش قرآن را مهریه زنان قرار می‌دادند، در نمازها می‌خواندند و کاتبان وحی افراد متعدّد بودند که یکی از آنان حضرت علی‌علیه السلام بود وامامان اهل‌بیت‌علیهم السلام مردم را به همین قرآن موجود دعوت می‌کردند. به علاوه حدیث ثقلین از شخص پیامبر که فرمودند: من دو چیز گرانبها در میان شما می‌گذارم و می‌روم؛ یکی قرآن و دیگری اهلبیتم، که این دو هرگز از هم جدا نمی‌شوند و اگر شما به هر دو تمسک کنید، هرگز گمراه نخواهید شد. گواه دیگری بر سلامت قرآن است و به راستی مگر می‌توان گفت رسالت پیامبر ثابت ولی کتابش متغیر است؟!
مصطفی را وعده داد الطاف حق
گر بمیری تو نمیرد این نَسَق
من کتاب و معجزت را حافظم
بیش و کم کن را زقرآن رافضم
در زمینه تحریف نشدن قرآن صدها کتاب و مقاله و تحقیق از سوی بزرگان شیعه تألیف شده است و با کمال تأسّف عقیده به تحریف را به ناحقّ به شیعه نسبت داده‌اند.

قرآن ذکر است، «نزّلنا الذکر» و اعراض از ذکر و قرآن، انسان را به بدبختی می‌کشاند. «و من اعرض عن ذکری فان له معیشة ضنکا»( طه، 124)
قرآن ذکر است و تنها با ذکر خدا دل‌ها آرام می‌گیرد. «الا بذکر اللَّه تطمئن القلوب»( رعد، 28)
* قرآن نه از بشر است و نه از فرشته. «انّا نحن»
* قرآن برای همیشه محفوظ است. «لحافظون» (اسم فاعل رمز دوام است)
* یکی از پیشگویی‌های قرآن واز امتیازات اسلام، مصونیت قرآن از تحریف است. «انا له لحافظون»
* قرآن، ذکر است؛ یاد خدا، یاد نعمت‌ها، یاد تاریخ گذشتگان و یاد قیامت. «الذکر»
* تهمت‌ها وتحقیرهای ناروا، باید محکم و همانند خودشان پاسخ داده شود. «نُزّل علیه الذکر» را باید با آیه «نحن نزلنا الذکر» پاسخ داد.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار