مسئول و دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی، آشامیدنی خبر داد
مسئول و دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی، آشامیدنی خبر داد
مهندس فولادی مقدم مسئول و دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی، آشامیدنی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ما برنامههای زیادی برای کاهش مشکل زیرمغذی ها داریم و اصولا براساس بررسیها و کمبودهایی که معاونت بهداشتی به ما اعلام میکند در کمیته کشوری غنی سازی مطرح می کنیم و مشخص می شود هر ماده غذایی با چه ماده مغذی غنی سازی شود.
وی ادامه داد: درحال حاضر غنی سازی نان با آهن و اسید فولیک در حال انجام است که الان تمام نانهای کشور بجز سنگک با آهن و اسید فولیک غنی سازی می شود و برنامه های دیگری هم در دست کار داریم که انشاالله وقتی نهایی شد، اعلام میکنیم که البته تامین ویتامین D جزء اولویتهای ماست.
فولادی مقدم تصریح کرد: فرآورده های غذایی که بتوانند نمک و شکر را کاهش دهند بدون اینکه به کیفیت محصول ضربه ای بزنند و در پایین ترین حد استاندارد تعریف شده برای آن محصول از این مواد استفاده کنند میتوانند برای سیب سلامت اقدام کنند.
انتهای پیام/