فولادی مقدم گفت: درحال حاضر غنی سازی نان با آهن و اسید فولیک در حال انجام است که برنامه بعدی غنی سازی نانها با ویتامین D است

 مهندس فولادی مقدم مسئول و دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی، آشامیدنی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ما برنامه‌های زیادی برای کاهش مشکل زیرمغذی ها داریم و اصولا براساس بررسی‌ها و کمبودهایی که معاونت بهداشتی به ما اعلام می‌کند در کمیته کشوری غنی سازی مطرح می کنیم و مشخص می شود هر ماده غذایی با چه ماده مغذی غنی سازی شود. 

وی ادامه داد: درحال حاضر غنی سازی نان با آهن و اسید فولیک در حال انجام است که الان تمام نان‌های کشور بجز سنگک با آهن و اسید فولیک غنی سازی می شود و برنامه های دیگری هم در دست کار داریم که انشاالله وقتی نهایی شد، اعلام می‌کنیم که البته  تامین ویتامین D جزء اولویتهای ماست. 

فولادی مقدم تصریح کرد: فرآورده های غذایی که بتوانند نمک و شکر را کاهش دهند بدون اینکه به کیفیت محصول ضربه ای بزنند و در پایین ترین حد استاندارد تعریف شده برای آن محصول از این مواد استفاده کنند می‌توانند برای سیب سلامت اقدام کنند. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار