فرآیند دندان درآوردن قاعده خاصی ندارد و از 3 ماهگی تا بعد از 1 سالگی آغاز می‌شود ولی بطور معمول حدود 6 تا 7 ماهگی زمان رویش دندان شیرخواران است.

دکتر محمدرضا بلورساز، متخصص کودکان و نوزادان و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: معمولا دندان‌های شیری تا پایان 2.5 سالگی کامل شده و کودک 20 دندان شیری درمی‌آورد ولی برای رشد دندان ویتامین‌ها و املاحی ضروری است. 

وی ادامه داد: از ضروری‌ترین ویتامین‌ها که از بدو تولد باید به نوزاد خورانده شود، ویتامین D ,A است که میزان این دو ویتامین در شیر مادر معمولا کم است. 

دکتر بلورساز افزود: دومین ماده ضروری کلسیم است که به همراه فسفر و آهن برای رشد استخوانی از جمله رویش دندانها بسیار ضروری است که این مواد در شیر مادر و یا بصورت افزودنی در شیر خشک وجود دارد. ضمن اینکه لازم است از 6 ماه به بعد آهن به کودک خورانده شود. 

وی زمان رویش دندانها را بیشتر ارثی دانست و افزود: مصرف بالای کلسیم و شیر در دوران بارداری در رویش سریعتر دندانها بی‌اثر نیست و باید در نظر داشت ابتلای کودک به راشیتیسم یا نرمی استخوان و یا عدم دریافت آفتاب و ویتامین D, A از عوامل تأخیر در روش دندان‌های شیری به حساب می‌آید. 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار