پدر نقش مهمی در شناسایی هویت جنسی کودک دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دخترها دوست دارند مورد توجه پدرشان قرار بگیرند. حضور همیشگی پدر در کنار دختر باعث می شود تا او اعتماد به نفس بالایی پیدا کرده و احساس کند پدرش او را دوست دارد و همواره در زندگی حامی اوست، به او اهمیت می دهد و احساساتش را نیز درک می کند.

این راهکارها را جدی بگیرید

1 ـ با دخترتان گفت وگو کنید، مسوولیت پذیر باشید، زمانی را هر چند کوتاه به دخترتان اختصاص دهید. سعی کنید همواره در کنارش باشید، همپای او راه بروید و از او حمایت کنید تا به این ترتیب ارتباط میان شما مستحکم و پا بر جا بماند. هر پدری این قدرت و توانایی را دارد که بتواند با دخترش یک رابطه خوب بر قرار کند برای مثال، یک ساعت یا یک روز را در هفته تعیین کنید و فقط آن یک ساعت یا آن روز را فقط به دخترتان اختصاص دهید. با توجه به این که هفته هفت روز است و یک روز بیست و چهار ساعت، بنابراین یک ساعت از بیست و چهار ساعت یا یک روز از هفت روز، زمان زیادی نیست برای با هم بودن.

2 ـ با دخترتان قرار بگذارید و دو تایی بیرون بروید. مثلا با هم دو تا بستنی قیفی بخرید و در کنار یکدیگر بنشینید و با لذت بخورید. درباره موضوعات مختلف با هم صحبت کنید. وقتی سوار ماشین می شوید، از او بپرسید به چه موسیقی ای علاقه دارد، همان موسیقی را بگذارید حتی اگر خودتان به آن موسیقی علاقه ای نداشته باشید. نشان دهید که او را دوست دارید و به سلیقه اش احترام می گذارید.

3 ـ تاریخی را مشخص کنید، یکدست لباس شیک بپوشید و او را برای صرف شام به یک رستوران شیک یا دیدن یک فیلم سینمایی یا تئاتر دعوت کنید. همیشه سعی کنید اولین کسی باشید که دخترتان را برای صرف شام یا سینما یا تئاتر دعوت می کنید و در راه به حرف هایش گوش دهید. متاسفانه بیشتر پدرها وقت ندارند که با دخترشان صحبت کنند یا در کنارشان باشند. رفتن به سینما بهانه ای است تا بتوانید لحظاتی را ​کنار دخترتان باشید و با او صحبت کنید.

4 ـ ممکن است شما برای قدم زدن، پیاده روی، دوچرخه سواری و اسکیت بازی بیرون بروید، خب بهتر است گاهی اوقات با دخترتان برنامه ریزی کنید و این کارها را انجام دهید. مطمئن باشید او بسیار خوشحال می شود.

5 ـ دخترها دوست دارند به مراکز خرید بروند؛ بنابراین با دختر دلبندتان به خرید بروید و با هم لباس ها، کفش ها و کیف ها را ببینید. اجازه بدهید او درباره سلیقه خود با شما صحبت کند. شما هم با توجه و نیز با علاقه به حرف هایش گوش دهید.

6 ـ به دخترتان تلفن بزنید و زمانی که به شما تلفن می زند، به او نگویید کار دارم بعد​ زنگ بزن، بلکه گوش کنید او چه می گوید و چه می خواهد. اگر دخترتان پنج یا شش ساله است ممکن است از شما بخواهد برایش کتاب یا جورچین بخرید، حتی ممکن است بخواهد فقط صدای شما را بشنود.


7 ـ اغلب دخترها با مشکلاتی که برایشان پیش می آید، احساسی برخورد می کنند، اما پدرها خیلی احساسی و عاطفی با مشکلات برخورد نمی کنند، بنابراین بهتر است به احساسات و عواطف دخترتان احترام بگذارید و با محبت او را راهنمایی کنید تا در برابر مشکلات عاقلانه تصمیم بگیرد.

8 ـ پدرها علاوه بر ایجاد یک رابطه دوستانه با دخترشان باید او را شجاع و مستقل تربیت کرده و از او حمایت کنند تا هم در کارهایش موفق شود و هم در روابط فردی و اجتماعی.

9 ـ باید بدانید ​ دخترها، ساعت ها در اتاقشان می مانند، بنابراین برای ایجاد یک رابطه دوستانه بهتر است، گاهی اوقات وارد اتاقش بشوید، در کنارش بنشینید و با او در مورد موضوعاتی مثل زندگی، هدف داشتن، عشق و خدا صحبت کنید. از او سوال کنید دوست دارد در آینده چه کاره شود یا چه برنامه هایی برای آینده اش دارد. سپس به او بگویید که در همه کارها موفق و پیروز می شود به شرطی که بخواهد سعی و تلاش کند، اگر شکست خورد ناامید نشود و دوباره شروع کند.

10 ـ اگر می خواهید رابطه خوبی با دخترتان داشته باشید یک راه ساده؛ اما مهم این است که تمام سعی و تلاش خودتان را کنید تا خانه ای آرام، امن و پر از مهر و محبت داشته باشید تا او هم احساس آرامش کند.

11 ـ سعی کنید بیشتر اوقات در کنار اعضای خانواده بویژه دخترتان باشید مثلا برای صرف شام زودتر از سر کار برگردید، زیرا ممکن است دخترتان شام نخورد و منتظر شما بماند. واقعا عاشقانه دوستش داشته باشید و در کنارش باشید.

12 ـ قبل از این که دخترتان به سن نوجوانی برسد، از مادرش بخواهید با او درباره بلوغ، روابط جنسی، مواد مخدر، سیگار و استفاده از لوازم آرایشی صحبت کند. شما به همراه مادرش نیازهای او را بر طرف کنید. برای مثال، وقتی مشاهده کردید او بیش از حد آرایش می کند و با ظاهر نامناسبی بیرون می رود، مهربان اما محکم و کاملا جدی با او برخورد کنید. این نکته حائز اهمیت است، وقتی دخترها به سن نوجوانی می رسند بیشتر دوست دارند با مادرشان ارتباط برقرار کنند، زیرا با مادرشان راحت تر هستند، اما شما باید در همه مراحل زندگی در کنار دخترتان باشید و از او فاصله نگیرید.

13 ـ انجام بعضی از امور خانه را به او واگذار کنید، اجازه دهید مسئولیت پذیر تربیت شود ​ و از این طریق رابطه او با افراد خانواده نیز بهتر می شود.

14 ـ شما باید دوستان دخترتان را بشناسید، زیرا سال های نوجوانی و جوانی حساس ترین سال های زندگی او محسوب می شود و دوستانش تاثیر زیادی بر او می گذارند؛ بنابراین برای او وقت بگذارید، در کنارش باشید، همیشه به او احترام بگذارید و بگویید​ چقدر دوستش دارید. این نکته مهم است که به او بیاموزید​ همیشه به خودش و مادرش و به شما احترام بگذارد همچنین به دیگران. 

و اما نکته پایانی، رابطه پدر با دختر، تاثیر زیادی روی رفتار و گفتار او با دیگران بویژه مردها می گذارد؛ بنابراین به دخترتان یاد دهید که چگونه با مردها ارتباط درست و مناسب برقرار کند و چگونه سخن بگوید.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.