جعفریان گفت: پذیرش دانشجو از کشورهای دیگر سرمایه گذاری ارزشمندی برای کشور محسوب می‌شود.

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها موضوعی جدی است و عوامل زیادی در آن دخیل هستند، گفت: در رشته‌های علوم پزشکی به طور خاص باید به اندازه‌ای که اشتغال وجود دارد، دانشجو تربیت کنیم. 

دکتر علی جعفریان ادامه داد: در حال حاضر تمام پزشکان عمومی بعد از فارغ التحصیلی می‌توانند وارد جامعه پزشکی شوند، ولی در برخی موارد به دلیل عدم تعاریف درآمدی مناسب و عدم در نظر گرفتن امکانات رفاهی مناسب برای خدمت در مناطق محروم، این قشر از جامعه پزشکی ترجیح می‌دادند وارد مشاغل دیگری شوند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت تمامی مشکلات پزشکان عمومی ساماندهی شده و مشوق‌های خوبی به منظور خدمت در مناطق محروم برای این قشر در نظر گرفته شده است. 

دکتر جعفریان ضمن اشاره به اینکه جذب دانشجو از کشورهای دیگر در واقع سرمایه گذاری ارزشمندی برای کشور محسوب می‌شود، بیان داشت: حدود ۴ سال است که دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به جذب دانشجو از کشورهای دیگر کرده و تا به حال توانسته‌ایم در حدود ۱۲۰ دانشجو را از کشورهای منطقه و برخی کشورهای اروپایی جذب کنیم. 

وی با تاکید بر لزوم ظرفیت سازی برای جذب دانشجوی خارجی و تقویت زبان بین المللی در دانشگاه‌ها ادامه داد: ضروری است زیرساخت‌های لازم را برای جذب دانشجوی خارجی بخصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی فراهم کنیم و با افزایش اعتبار بخشی‌های بین المللی، حداقل استاندارهای مناسب را برای بهتر شدن این روند در نظر بگیریم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.