چای نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد است که به یک همراه مفید نیازمند است.

دکتر برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: چای یک از نوشیدنی‌ پرطرفدار میان خانواده‌های ایرانی است که در عین دلچسب بودنش می‌تواند مضر هم باشد.

وی ادامه داد: اگر این نوشیدنی دلچسب به درستی استفاده نشود می‌تواند مضراتی را به دنبال داشته باشد مثلا اینکه در نوشیدن آن افراط شود یا اینکه پررنگ سرو شود و از همه مهمتر با انواع شیرینی‌ها مصرف شود می‌تواند برای بدن مضر باشد.

وی با بیان اینکه مصرف موادی مانند قند یا زولبیا بامیه که از قند بالایی برخوردار است به همراه چای برای بدن مفید نیست، گفت: مصرف بیش از حد نرمال این مواد به همراه چای می‌تواند عوارض زیادی را برای بدن داشته باشد پس بهتر است کمتر مورد استفاده قرار گیرند.

وی در پایان به بهترین مواد خوراکی اشاره کرد و گفت: می‌توان با چای توت خشک، انجیر، برگه‌های هلو و زردآلو و کشمش مصرف کرد که هم دارای ویتامین هستند هم برای بدن مغذی‌اند.


انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، توت خشک ، انجیر ، عفونت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار