برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارند، خوردن بعضی از غذاها می تواند باعث شروع درد شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،دكتر مانی آلوارس درباره بعضی از این خوراكی ها گفت: «انگور یك خوراكی كم كالری اما غنی از ویتامین سی و فیبر است و به همین دلیل یك اسنك مغذی است. اما در عین حال، ماده ای به نام تیرامین دارد كه ‌یك اسید آمینوی طبیعی است... تیرامین می تواند باعث بالا رفتن فشار خون و سردرد در بعضی از افراد شود. اگر خوردن انگور در شما چنین واكنشی ایجاد می كند، شاید بهتر باشد از این گروه خوراكی ها دوری كنید:


-    گوشت دودی یا نمك سود
-    پنیر قدیمی
-    مركبات
-    سس سویا
-    شراب قرمز و...


تحقیقات نشان می دهد، تیرامین موجود در انگور می تواند روی یك گروه از داروهای ضدافسردگی كه «MAOI» نامیده می شوند، اثر منفی بگذارد. بیمارانی كه این داروها را مصرف می كنند، باید با پزشك شان در مورد رژیم غذایی خود حرف بزنند. در آخر، یاد بگیرید كه چه چیزهایی برای شما سردرد می آورد تا از آنها دوری كنید.»

 

سلامانه/
برچسب ها: سردرد ، دارید ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار