آنچه در تغذیه حائز اهمیت است حفظ تعادل میان مصرف و سوزادن کالری بدن است برخی از خوراکی‌ها می‌تواند به تعدیل میزان چربی بدن ما کمک و از این طریق ما را لاغر کند.

مجید حسن قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به خوراکی‌های چربی‌سوز گفت: مصرف برخی از خوراکی‌هابا مواد غذایی متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و چربی‌های انباشته شده در نقاط بدن را سوزانده و ترکیب بدن ما را متناسب می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مصرف برخی از خوراکی‌ها از جمله آووکادو، فلفل چیلی، آجیل‌های کم کالری، نسکافه و قهوه، سبزیهای کم کالری مثل خیار، سویا و قارچ متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد، گفت: این خوراکی‌ها می‌تواند به تعدیل میزان چربی‌ بدن ما کمک و از این طریق ما را لاغر کند.

این متخصص در همین خصوص اظهار داشت: آجیل‌های کم کالری با وجود بافت چربی باعث تاخیر در تخلیه معده شده که خود یک عامل در کاهش اشتها است.

وی گفت: قارچ و آووکادو  نیز دارای بافت‌های گیاهی هستند که چربی‌ها در بافتهای فیبری خود را به دام می‌اندازد.

قمی در پایان یادآور شد:‌ مصرف انواع سالاد کاهو به دلیل بافت چربی‌هایی که از طریق صفرا وارد دستگاه گوارش می‌شود را کاهش می‌دهد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.