به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ قیمت انواع گوشت به شرح زیر است البته قیمتهای سطح شهر با تعاونی ها تفاوت بسیار اندکی با یکدیگر دارند و به نظر می رسد هماهنگی نرخ گوشت بیشتر از سایر اقلام مصرفی است.
همچنین همه بخشهای گوشت شتر، همقیمت گوشت گوسفند است.
نوع محصول |
قیمت هر کیلوگرم به تومان |
نوع محصول |
قیمت هر کیلوگرم به تومان |
گوشت گوساله |
31 تا 34 هزار |
گوشت جوجه باکتف |
10 تا 13 هزار |
گوشت گوساله مخلوط |
27 تا 29 هزار |
گوشت ران مرغ |
5000 تا 7000 |
گوشت ران گوساله |
32 تا 34 هزار |
گوشت ران پاک کرده مرغ |
9000 تا 11 هزار |
گوشت راسته گوساله |
33 تا 35 هزار |
بال مرغ |
6000 تا 8000 |
گوشت ماهیچه گوساله |
33 تا 35 هزار |
گوشت کتف مرغ |
7000 تا 9000 |
گوشت استیکی گوساله |
40 تا 42 هزار |
گردن مرغ |
3000 تا 4000 |
گوشت گوسفند شقه با گردن |
26 تا 28 هزار |
گوشت بوقلمون |
9000 تا 11 هزار |
گوشت سردست گوسفند |
27 تا 28 هزار |
گوشت بوقلمون بدون استخوان |
16 تا 18 هزار |
گوشت ران،کتف و دست |
28 تا 33 هزار |
گوشت زبان گوساله تمیز شده |
30 تا 32 هزار |
گوشت گردن گوسفند |
26 تا28 هزار |
پاچه گوساله |
5000 تا 7000 |
دنبه گوسفند |
6000 تا 8000 |
ماهی قزل آلا تمیز شده |
15 تا 17 هزار |
دست کامل کله و پاچه |
30 تا 32 هزار |
ماهی قزل آلا تمیز نشده |
11 تا 14 هزار |
دست کامل جگر گوسفند |
28 تا 35 هزار |
اشپل(تخم ماهی)ماهی سفید |
هر ریف 5000 |
گوشت مرغ |
6600 تا 6800 |
اشپل (تخم ماهی) قزل آلا |
هر ریف 1000 |
گوشت فیله مرغ |
12 تا 15 هزار |
دل مرغ بسته بندی 600 گرمی |
4000 تا 6000 |
گوشت سینه جوجه کبابی |
12 تا 14 هزار |
گوشت میگو |
24 تا 36 هزار |
گوشت سینه مرغ |
6000 تا 7000 |
گوشت بوقلمون |
6000 تا 8000 |