برخی از مواد غذایی می‌توانند بشدت بر فشار خون اثر گذار باشند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،  پژوهشگران هشدار می‌دهند خوردن غذاهای با پروتئین بالا با ریسک کمتر افزایش فشار خون همراه است. 

گفتنی است، براساس پژوهش‌های جدید مواردی مانند گوشت استیک گوساله یا گاو، گوشت مرغ و سایر مواد با پروتئین بالا می‌توانند سبب کاهش ریسک ابتلا به فشار خون بالا در افراد شوند.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، در مطالعات قبل پژوهشگران خوراکی‌هایی مانند گوشت سینه مرغ، ماهی تن، ماهی آزاد، انواع پنیر‌ها، لوبیا، ‌تخم مرغ، ماست، شیر، آجیل و دانه‌ها را معرفی کرده‌اند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: فشارخون ، تغذیه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار